Sirnak'in Yeni Valisi Göreve Basladi

Sirnak'in Yeni Valisi Göreve Basladi

Cumhurbaskani Kararnamesi ile Kirklareli Valiliginden Sirnak Valiligine atanan Osman Bilgin göreve basladi.

Sirnak Valiligi bahçesinde düzenlenen törende, Sirnak 23. Sinir Tümen Komutani Tümgeneral Idris Acartürk, Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka, vali yardimcilari, ilçe kaymakamlari, kamu kurum ve kuruluslarinin amirleri, sivil toplum kurulus temsilcileri ve valilik personeli tarafindan karsilandi. Vali Bilgin, vatandaslar ile tek tek tokalastiktan sonra valilik makamina geçti.

Valilik makaminda İçel’e atanan Vali Ali Hamza Pehlivan tarafindan çiçek takdim edilen Bilgin, yaptigi açiklamada, Sirnak’ta göreve baslamanin mutlulugunu yasadigini söyledi.

Vali Bilgin, “Özelikle bu güzel ilime güzel hizmetleri sunan Ali Hamza Pehlivan valimiz, gerçekten Sirnak’imiza birçok yönüyle, sosyal, kültürel yönüyle, altyapinin gelistirilmesi, tüm alanlarda çok büyük hizmetler sundular. Ben yakindan kendisini takip ediyordum. Vatandaslarimizla sürekli iç içe oldu. Bizde halka hizmet hakka hizmet düsturuyla baktik. Insallah buradaki halkimiza, kamu kurum çalisma arkadaslarimizla birlikte gece gündüz demeden 7 gün 24 saat esasli sekilde burada hizmet verecegiz. Ben valimiz Ali Hamza Pehlivan’a burada yaptiklari hizmetlerden dolayi hem sahsim hem de Sirnakli vatandaslar adina sükranlarimi sunuyorum. Yeni görev yerinde de basarilar dilerim. Insallah bizde devir aldigimiz bayragi, valimizin yaptigi güzel çalismislari üstüne ekleyerek yeni çalismalar yaparak, ama hepsinden önemli istisare mekanizmasini ortaya koyarak, çünkü istisare mekanizmasini ortaya koymadigimiz zaman dogru sonuçlar ortaya çikamayabiliyor. Vatandas ve kurumlarimizla el ele vererek, Sirnak’imizi daha güzel, daha sosyal imkanlara kavusmus hale getirecegiz. Bu bir bayrak yarisi, dünya durmuyor, hayat devam ediyor, devam eden hayatta gelisimde devam ediyor. Biz bu gelisim içinde nasil daha iyi noktalara getirebiliriz, bunun için el ele vererek beraber yagacagiz” dedi.

İçel’e atanan Vali Ali Hamza Pehlivan ise, “Valilimiz Osman Bilgin’in meslek tecrübesi, çalistigi yerlerde ortaya koydugu basarili hizmetlerle, çok güzel noktalarda da görev yaptilar. Bakanlikta yöneticilik yapma durumlari oldu. Bende serefle bu görevi takdimini yapmaktan onur duyuyorum. Basarilar diliyorum. Sirnak ilimize de hayirli ugurlu olsun. Çok güzel hizmetler yapacagina yürekten inaniyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile