Sirnak'ta Üniversite Sinavina 2 Gün Kala Ameliyat Olan Genç Kiz Artik Doktor Adayi

Sirnak'ta Üniversite Sinavina 2 Gün Kala Ameliyat Olan Genç Kiz Artik Doktor Adayi

Sirnak’ta Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) 2 gün kala basarili bir ameliyat geçiren Remziye Erbey, dreni ile girdigi sinavda tip bölümünü kazandi.

Sirnak Devlet Hastanesi Gögüs Cerrahisi Uzmani Op. Dr. Sezer Aslan, Remziye Erbey’e perfore hidatik kist nedeniyle kapali akciger cerrahisi ile basarili bir ameliyat gerçeklestirerek, sinava 2 gün kala Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) yetistirerek hayallerinin ertelenmesini önledi. Remziye ile sinavdan 2 gün önce tanistiklarini belirten Dr. Aslan, perfore hidatik kist nedeniyle kapali cerrahi yaptiklarini ve gögüs tüpüyle sinava girmesi için ÖSYM ile yazistiklarini söyledi.

Remziye’nin kapali cerrahi ve anestezi ekibinin agri kesici islemleri ile ameliyattan 2 gün sonra dreni ile sinavina girdigini aktaran Dr. Aslan, "2 hafta sonra kontrole geldiginde ise karsi akcigerindeki kistinin de patladigini gördük ve yine kapali yöntemle ameliyatini tamamladik. Sinav sonucu açiklandi ve artik o bir doktor adayi. Kendisini tebrik eder, hayatinda saglikli günler dilerim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile