Şırnak Valisi İpek Göreve Başladı

ŞIRNAK - Şırnak Valisi Hasan İpek, valilikte düzenlenen karşılama töreninin ardından göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valiliğine atanan İpek için Valilik bahçesinde karşılama töreni düzenlendi.

İpek, tören mangasını selamladıktan sonra kendisini bekleyen Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan ile ilçe belediye başkanları, vali yardımcıları, kamu görevlileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla tek tek el sıkıştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Valilik bahçesinde açıklama yapan Vali İpek, 2006 yılında Uludere ilçesinde yaşanan sel felaketinde bakanlarla birlikte bölgeyi ziyaret ettiğini söyledi.

Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür eden İpek, şöyle konuştu:

"Bu bölgede bir sel felaketi olmuştu ve 6 bakanımızla birlikte gelmiştik. Nasibimiz bugün burada görev yapmakmış. Şırnak kent merkezine ilk defa geliyorum. Şırnak'ta beni bu kadar güzel karşılayan bu insanlara tek tek çok teşekkür ederim. Herkes işinin gücünün arasında bize 'hoş geldin' demek için buradalar"' diye konuştu.

Şanslı bir dönemde Şırnak'a vali olarak geldiğini vurgulayan İpek şunları söyledi:

"Çözüm sürecinin sonuçlanması bölgede yaşayan insanlar sayesinde mümkün olacaktır. İnşallah Şırnak'ta çok güzel şeyler başaracağız. Hep beraber başaracağız. Ben şanslı bir dönemde geldim. Barış sürecinin başladığı bir dönemde, bunu sonuçlandırmak, sizlerin, tüm Şırnaklılar'ın, kamu görevlilerinin ve burada yaşayan insanlarımızın sayesinde mümkün olur. Benim birinci hedefim, o ilde yaşayan insanların mutluluğunu sağlamaktır. Bu mutluluğa her şey dahil. İnşallah Şırnak'taki insanlar benim ayrıldığında çok mutlu bir şekilde kalırlar."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile