Sirnak Valisi Pehlivan, Asilama Çalismalarina Iliskin Muhtarlarla Görüstü

Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, asilama programi degerlendirme toplantisinda mahalle ve merkeze bagli köy muhtarlariyla bir araya geldi.



Valilikten yapilan açiklamaya göre, toplantida köy ve mahalle muhtarlari tespit ve taleplerini dile getirdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vali Pehlivan, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarinda yatirimlarin, çalisma ve faaliyetlerin devam edecegini belirterek, salgin döneminde de tedbir kurallarina uygun sekilde muhtarlarla toplantilari sürdürdüklerini, istisarelerin sürecegini ifade etti.

Salginla mücadele kapsaminda il genelinde asilama çalismalarinin takibi, denetimi ve vatandaslarin bilinçlendirmesine yönelik çalismalarin devam ettigini aktaran Pehlivan, bu süreçte muhtarlara önemli görevler düstügünü, kendilerinden asilama çalismalarini birebir ve yakindan takip etmelerini beklediklerini kaydetti.

Pehlivan muhtarlara basari diledigini, salgin sürecindeki katkilarindan dolayi da kendilerine tesekkür ettigini belirtti.

Il Saglik Müdürü Op. Dr. Ismail Basibüyük de il genelindeki vaka durumu, koronavirüse karsi alinan tedbirler ve asilama çalismalari hakkinda sunum yapti.

Toplantiya, Vali Yardimcisi Faruk Dogru, Sirnak Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Çagdas Küçükerdogan, Il Genel Meclis üyesi Salih Ertas ve saglik görevlileri de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile