Şırnaklı Öğrenciler Antalya'ya Konuk Oldu

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Şırnak'tan Antalya'ya gelen dördüncü kafile öğrenciler, üç günlük programla kenti tanıma imkanı buldu.

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Şırnak'tan gelen öğrenci, öğretmen ve idarecilerden oluşan 220 kişilik kafile, Antalya'da çeşitli okullarda akranlarıyla bir araya geldi.

Şırnaklı öğrenciler, düzenlenen program kapsamında daha sonra Kaleiçi, Yivli Minare, Saat Kulesi, Yat Limanı ve Oyuncak Müzesi'ni ziyaret eti ve öğretmenlerinden şehrin tarihi doğası, kültürel yapısı hakkında bilgiler aldı.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (AKTOB) sponsorluğunda kentte bulundukları sürede, 5 yıldızlı otellerde konaklayan öğrenciler, teleferiğe binerek çıktıkları Tünektepe'de, Antalya kent manzarasını bir bütün olarak görme fırsatı buldu.

Antalya gezisinde Hayvanat Bahçesi, Düden Parkı, Akvaryum, Zıpzıp Parkı'na da konuk olan Şırnaklı öğrenciler, 3 günlük program sonunda memleketlerine uğurlandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile