İşletmeciliğini Uzunlar Kimya Madencilik İnşaat Reklamcılık Konfeksiyon San . Tic . Ltd . Şti ' nin yaptığı Kozan SİSKİM fabrikası 5 dönüm alan üzerine kuruldu .
Kısa bir süre içerisinde faaliyetlerine başlayan SİSKİM Yapı Kimyasalları , fayans , seramik ve granit yapıştırıcısı , derz dolgu ( fuga ) , tamir harcı , ısı yalıtım levha yapıştırıcısı , elyaflı ısı yalıtım levha sıvası , straforlu briket yapıştırıcısı , gaz beton yapıştırıcısı , yüzey sertleştiricisi ve su izolasyon malzemeleri üretimine başladı .
Tesisin günde yaklaşık 85 ton kapasitede üretim yapabileceğini kaydeden Ali Nihat , Soner ve Muhammet Uzun kardeşler , " Yapı kimyasalları üzerine kurmuş olduğumuz fabrikamızda , üretmiş olduğumuz ürünlerin laboratuar ve ustaların deneme sonucunda birinci sınıf bir ürün ve memnuniyet verici sonuçlar aldık " dediler .
10 kişinin istihdam edildiği fabrikada üretilen yapı kimyasalların , Suriye ve Irak ' a ihraç edilebilmesi için bağlantılar da kurulduğu kaydedildi .
Siskim Yapı Kimyasaları Fabrikası Üretime Başladı
Adana'nın Kozan ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan SİSKİM Yapı Kimyasalları fabrikası üretime başladı.



















