Şişli Belediyesi tarafından Van`a 15 kamyonluk yardım gönderildi. Yardım konvoyu ile birlikte Şişli Belediye Başkan Yardımcıları Kahraman Eroğlu, Engin Akman, Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Sezgin, Şişli Belediye Başkanı Siyasi Başdanışmanı Mehmet Ali Tüy de Van`a geldi.
Van Belediyesi tarafından kurulan kriz merkezinden depremde en çok zarar gören köylere ilişkin bilgi alan yetkililer, depremde en çok etkilenen köylerden biri olan Alaköy`deki vatandaşlara gıda ve yaşam malzemesi dağıttı.
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Eroğlu, Van`da yaşanan depremden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek maddi manevi tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yapılan konuşmanın ardından, Şişli Belediyesi tarafından Van`a bağlı Alaköy ve Van Mahallelerinde depremzedelere erzak ve yaşam malzemesi dağıtıldı.
Şişli Belediyesi`nin Yardımları Ulaştı
Şişli Belediyesi tarafından Van`daki köylere gönderilen yardım malzemeleri yerine ulaştı.



















