Sisli'de Gida Israfinin Azaltilmasi Için Çocuklara Yönelik Etkinlik Düzenledi

Sisli'de Gida Israfinin Azaltilmasi Için Çocuklara Yönelik Etkinlik Düzenledi

Sisli’de Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi" ve "Gidani Koru-Sofrana Sahip Çik Projesi" kapsaminda gida israfinin azaltilmasi için çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Çocuklara gida israfinin önüne geçilmesi için bilgiler verilirken, ögrenciler gida israfina yönelik hazirlamis oldugu gösteriler yapti.

Sisli Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan "Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi" ve "Gidani Koru Sofrana Sahip Çik Projesi" kapsaminda gida israfinin azaltilmasina için çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi.

Sisli-Gülsen Mustafa Muzuri Ilkokulu ögrencileri ile birlikte gerçeklestirilen etkinlige, Sisli Kaymakami Ali Fuat Türkel, Istanbul Il Tarim ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Sisli Belediye Baskan Yardimcisi M. Kazim Artut, Ilçe Milli Egitim Müdürü Selman Küçük ve Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Gülay Karacanik katildi.

Çocuklara gida israfinin önüne geçilmesi için bilgiler verildi.

Daha sonra ilkokul ögrencileri, gida israfina yönelik hazirlamis oldugu gösterilerini sergiledi. Son olarak Gida Mühendisi Merve Meliha Arslan tarafindan gida israfinin olumsuz etkileri hakkinda çocuklarimizi egitmek amaciyla "Iyilik Yap: Gidayi Koru!" konulu egitim verildi ve Gidani Koru Sofrana Sahip Çik Projesi’nin maskotu ’CANO’ ile birlikte ögrenciler gida kaybi ve israfina karsi mücadele edecegine söz verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile