Sisli'de Hastaneden Kanser Ilaçlari Çalan Süpheli Tutuklandi

Sisli'de bir hastaneden kanser tedavisi için kullanilan ilaçlari çaldigi gerekçesiyle gözaltina alinan süpheli tutuklandi.

Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, 17 Temmuz'da Hamidiye Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesi'nden piyasa degeri yaklasik 250 bin lira olan ilaçlarin çalinmasina iliskin çalisma baslatti.

Hastane ve çevredeki güvenlik kameralari ile MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, süphelinin Abide-i Hürriyet Caddesi Sisli Camisi önündeki durakta halk otobüsünden inerek olay yerine geldigini belirledi.

Bunun üzerine Istanbul Belediyeler Bilgi Islem Sanayi ve Ticaret (BELBIM) AS'ye süphelinin kimlik bilgilerinin tespiti için yazilan yaziya bayram tatili nedeniyle cevap alamayan polis, zanliyi yakalamak için kaçis güzergahindaki görüntüleri de incelemeye aldi.

Ilçedeki bir alisveris merkezi önünden taksiye binerek Gürsel Mahallesi'nde inen ve kamera yetersizliginden takibi sürdüremeyen ekipler, kapsamli arsiv kayitlari incelemesiyle süphelinin A.C.S., oldugunu belirledi.

Yapilan çalismayla 23 Temmuz'da yakalanan zanli, çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Öte yandan, güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, süphelinin hastane içerisindeki ilaç odasina camdan girme ve kilitli dolabi açarak kanser ilaçlarini yaninda bulunan çantaya koyarak arka kapidan çiktigi anlar yer aliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile