Sisli'nin Göbeginde Ilginç Hirsizlik Açiklamasi Apartmanin Giris Kapisini Söküp Çaldi

Sisli'nin Göbeginde Ilginç Hirsizlik Açiklamasi Apartmanin Giris Kapisini Söküp Çaldi

Sisli’de bir apartmanin giris kapisini çalan kisi güvenlik kameralarina yakalandi. Kapisi çalinan binaya 15 gündür yeni kapi takilmamasi ise hayrete düsürdü.

Ilginç hirsizlik olayi, Sisli Nakiye Elgün Sokaktaki pansiyon olarak kullanilan bir binada 3 Nisan gecesi saat 03.08 siralarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, apartmanda yasayanlar sabah evden çikarken saskina çeviren bir görüntüyle karsilasti. Apartman sakinleri, yasadiklari binanin dis kapisinin yerinde olmadigini gördü. Olan biteni anlamak için binanin güvenlik kameralarini inceleyenler, ikinci kez soke oldu. Kamera kayitlarinda gece saatlerinde bir kisinin binalarinin kapisini yerinden sökerek çaldigi görüldü.

Bina sakinleri, bu ilginç hirsizlik olayi karsisinda saskina döndü.

“Alüminyumun kilosu pahali oldugu için, cami birakip alüminyumu almislar”

Olayin yasandigi sokakta 20 yildir esnaflik yaptigini söyleyen Adem Özcan, “Valla bundan bir 10-15 gün önce sabah geldigimizde burada cam kiriklari vardi. Arkadaslarla sonra kameralara falan baktik. Herhalde burada bulunan bir kapiyi çalmislar, cami da suraya birakmislar, alüminyum çerçeveyi de alip gitmisler. Kendilerine lazim oldu galiba. Alüminyumun kilosu pahali oldugu için, cami birakip alüminyumu almislar. Ben burada 20 senedir esnafim. Böyle bir sey ilk defa oldu, burasi aslinda sakin bir yer. Burasi zaten otel olarak kullanildigi için genelde yabancilar kaliyor. Herhalde sikayetçi olmamislardir” dedi.



“Yarin öbür gün evlerimizin kapilarini da çalarlar”

Kapisi çalinan binanin bitisiginde is yeri olan Mustafa Dönmez, “Vallahi bizim de yeni haberimiz oldu. Kapiyi nasil da çalmislar. Demek ki hiçbir güvencemiz yok. Yarin öbür gün evlerimizin kapilarini da çalarlar. Geçmis olsun diyelim ama bu önemli bir sey” diye konustu.



Binanin kapisi iki haftadir yok, vatandaslar tedirgin

Yasanan olayin ardindan çevredeki esnaf ve mahalle sakinlerinin endise duydugu görülürken, dis kapisi çalinan bina sahiplerinin sikayetçi olmadigi ögrenildi. Öte yandan, dis kapisi çalinan binaya 15 gündür yeni kapi takilmamis olmasi ise hayrete düsürdü.

Binanin dis kapisini çaldi

Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, süphelinin binanin dis kapisini söktükten sonra sirtina aldigi ve oradan ayrildigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile