Sivas Akıncılar Türk Telekom Lisesi'ne Kitap Desteği

Akıncılar Türk Telekom Lisesi'ne, Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer Gönüllüleri, kitap desteğinde bulundu.

Türk Telekom Sivas İl Müdürü Murat Kaya, Türk Telekom Sivas İl Müdürlüğü çalışanlarının gönüllü katkılarıyla okulun kütüphanesine üniversiteye hazırlık kitapları bağışlandığını belirtti.

Kaya, Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer Projesi kapsamında hayata geçirdiği Türk Telekom okullarına desteğinin 24 bin Türkiye'ye değer gönüllüsüyle devam ettiğini ifade etti.

Bu gönüllülerin sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ettiklerini anlatan Kaya, Türk Telekom'un geleceğe yatırım anlayışıyla Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği 76 eğitim binasından biri olan Sivas Akıncılar Türk Telekom Lisesi'ne yaklaşık 400 adet üniversite hazırlık kitabı bağışında bulunulduğunu söyledi.

Müdürlüklerinin Sivas Akıncılar Türk Telekom Lisesi öğrencilerinin üniversite hazırlık kitaplarına ihtiyacı bulunduğunu öğrenmelerinin ardından Türkiye'ye Değer Gönüllüleri'ne yardım çağrısında bulunduklarını, gönüllülerin kısa sürede gerekli bütün kitapları tedarik ederek, öğrencilerle buluşturduklarını ifade etti.

Kaya, Türk Telekom ailesi olarak eğitime destek oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Türk Telekom Türkiye'ye Değer Gönüllüleri olarak üzerimize düşen görevi mutlulukla yerine getirdik. Öğrencilerimizin ihtiyacı olan üniversiteye hazırlık kitaplarını alarak öğrencilerimize ulaştırdık. Umuyoruz ki bu kitaplar ihtiyaçlarını karşılar ve öğrencilerimizin istedikleri bölümlerde okumalarına destek olur'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile