Sivas Belediyesi Cenaze Evlerinde Yemek Ikramina Son Verdi

Sivas Belediyesi Cenaze Evlerinde Yemek Ikramina Son Verdi

Sivas Belediye Baskani Adem Uzun, seçim dönemi verdigi vaatleri unutmadi. Baskan Uzun’un hayata geçirecegi ilk vaadi ise “Acili Gününüzde Ilk Taziye Yemegi Bizden” projesi oldu.

Sivas Belediye Baskani Adem Uzun, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde bulundugu vaatleri faaliyete dökmeye basladi.

Sosyal medya hesaplarindan bir açiklamada bulunan Baskan Uzun, “1 Mayis itibariyle cenazesi bulunan her eve 40 adet yemek gönderecegiz. Telas ve acinin birbirine girdigi o ilk gün vatandaslarimizin acisina ortak olmak, onlarin yanlarinda oldugumuzu hissettirmek istiyoruz” dedi.



“Sivas Belediyesinin ikrami olarak acili ailelere ulastirilacak"

Baskan Uzun, sosyal belediyecilik anlaminda benzer hizmetlerin artarak devam edecegine vurgu yaparak, “Taziye yemekleri için belediye bünyesinde olusturulan ekipler, cenaze evlerini tespit edecek ve uygun görülen saatlerde evlere yemek servisinde bulunacak. Kavurma, pilav, tatli, salata ve ayrandan olusan 40 kisilik menü tek tek ambalajlanacak ve Sivas Belediyesinin ikrami olarak acili ailelere ulastirilacak. Yemekler el degmeden, saglikli bir ortamda vakumlanacak ve paketler halinde sunumu yapilacak. Taziye yemeginin ardindan bir baska vaadimiz olan Taziye Araçlari konusunda da çalismalara baslanilmasi talimatini verdim. Ilgili birimlerimiz gerekli çalismalarina basladi.

Çok kisa sürede taziye araçlarimizi da devreye sokacak ve vatandaslarimizdan gelen bir talebi daha yerine getirmis olacagiz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile