Sivas Belediyesi'nden Çocuklara Maç Bileti Hediyesi

Sivas Belediyesi'nden Çocuklara Maç Bileti Hediyesi

Sivas Belediye Baskani Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla yarin Sivasspor ile Fenerbahçe arasinda oynanacak maça gitmek isteyen çocuklara 500 adet bilet hediye edeceklerini açikladi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Sivasspor, yarin Fenerbahçe’yi konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan maç saat 20.00’da baslayacak. Zorlu karsilasma öncesi Sivas Belediyesi’nden kulüp ve çocuklari sevindirecek bir haber geldi. Sivas Belediye Baskani Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bu karsilasmaya gitmek isteyen çocuklara 500 adet bilet hediye edeceklerini duyurdu.

Adem Uzun: "500 adet bileti çocuklarimiza hediye edecegiz"

Konu hakkinda Sivas Belediyesi’nde basin toplantisi düzenlendi.

Toplantiya Sivasspor Baskani Mecnun Otyakmaz ve basin mensuplari katildi.

Toplantida konusan Sivas Belediye Baskani Adem Uzun, "Sivas Belediyesi olarak Sivas’imizin en önemli markasi Sivasspor’umuza sahip çikacagimizi her platformda dile getiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayacagiz, bu sene de 104. yilini kutlayacagiz. 7 ve 17 yas arasinda ilkögretim ve ortaögretim ögrencilerimize yarin Sivasspor’umuzun, Fenerbahçe ile yapacagi maç kapsaminda 500 adet bileti çocuklarimiza hediye edecegiz. Bugün saat 15.00 itibariyla ögrencilerimiz Passolig’in oldugu yerlere ulasarak buralardan biletler alabilecekler. 500 sayisi tamamlandiginda daha sonradan da biz bunu bitirmis olacagiz. Sivasspor’umuzun yaninda olacagiz demistim. Bu kapsamda ilk destegimizle biz Sivasspor’umuza bu sekilde vermis oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Biz sürekli Sivasspor’umuzun yaninda yer alacagiz. Sivasspor sehrimizin Sivaslilarin en önemli markasi bu markayi hep birlikte koruyacagiz. Yarin oynanacak olan Sivasspor Fenerbahçe maçina tüm Sivasli hemserilerimizi davet ediyorum" dedi.



Mecnun Otyakmaz: Tesekkür ediyoruz

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz ise desteklerinden dolayi Sivas Belediyesi’ne tesekkür ederek, "Seçimlerden önce Sivasspor’a yapmis oldugu ziyaretlerde, Sivasspor’un için yapabilecegi birkaç projeden bahsederken biz de çok mutlu olmustuk. Kendilerinin seçilmeleriyle birlikte bu projelerin hayata geçmesinden çok daha mutlu olduk. Bu güzel proje için sayin baskana çok tesekkür ediyoruz. Küçük kardeslerimiz 23 Nisan Bayrami’nda en azindan sevdikleriyle, Sivasspor’la birlikte kutlama için iyi bir firsat oldu" diye konustu.



"Taraftarlari maça davet ediyorum"

Bilet fiyatlarinin ücreti ile ilgili gelen sikayetlere de deginen Otyakmaz, "Bazi sikayetler var bilet fiyatlarinin yüksek olmasindan dolayi. Kombine bilet satmak amaciyla bir proje baslatmistik. Besiktas, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarinda bilet fiyatlarinin yüksek olacagini o yüzden herkesin kombine biletlere ragbet etmesi gerektigi yönünde çagrilarimiz olmustu. Maalesef bu çagrilar biraz yarim kaldi. 3 bin civarinda kombine bilet satmis olduk. Bu son dönemde de 200’e yakin bilet satilmis oldu. Bu ragbet görmeyince bizim de adaletli olmak açisindan hem Galatasaraylilara karsi hem Fenerbahçe, hem de Besiktaslilara karsi ayni fiyat olmasi hasebiyle bu rakami yüksek tutmak zorunda kaldik. Yarin oynanacak olan maçin bilet satisinda bugün az bir artis söz konusu. Bütün taraftarlarimiza maça ragbet etmelerini ve Fenerbahçe karsisinda sampiyonlugu belirleyecek çok önemli karsilasmada takiminin yaninda onlara itici güç olarak bulunmalarini rica ediyorum" ifadelerini kullandi.

"10 bin taraftar bekliyoruz"

Bir basin mensubunun, "Su ana kadar kaç bilet satildi?’ sorusuna Baskan Otyakmaz, "Su an 5 bin ama toplu bir bilet alimlari da söz konusu. Misafir hariç bizimkiler sadece 5 bin civarinda. Misafir tribününe de bir açiklik getireyim. Galatasaray maçinda rakibimize kaç bilet verdiysek Fenerbahçe maçinda da ayni sayida bileti kendilerine tahsis etmis durumdayiz. Orada bir adaletsizlik söz konusu degil. Sosyal medyada oldugu gibi. Yaklasik 10 bin taraftar bekliyoruz ama bu sayinin artmasini özellikle taraftarlarimizdan rica ediyoruz" diye cevap verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile