Sivas Emniyeti'nden Uyusturucuya Geçit Yok

Sivas Emniyeti'nden Uyusturucuya Geçit Yok

Sivas Il Emniyet Müdürlügü ve Zara Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, 2 ayri operasyonda çok sayida uyusturucu madde ele geçirdi.

Sivas’ta Zara Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Istihbarat Sube Müdürlügü ve Zara Ilçe Emniyet Müdürlügü’nce 3 ay yürütülen teknik ve fiziki çalismalarda bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. 11,40 gram metamfetamin maddesi, 51,29 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi, yaklasik 20 içimlik kagida emdirilmis sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, bir miktar ölçümü yapilamayan sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet sentetik ecza hapin ele geçirildigi operasyonda 10 kisi yakalandi. Yakalanan sahislara uyusturucu veya uyarici madde satin alma kabul etme veya bulundurma suçu kapsaminda islem yapildi.

Öte yandan bir baska operasyonda 4 adet ecstacy hap, 2 parça halinde ölçümü yapilamayan esrar maddesi, bir miktar Hint keneviri tohumu, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet kurusiki tabanca, 105 adet tabanca fisegi ele geçirildi. Olayla ilgili 8 sahis yakalanarak adli islem yapildi. Yakalanan 4 sahis ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile