Sivas İlbeyli Derneği’nden Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas İlbeyli Derneği’nden Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Acıöz, seçimler sonrası yeniden göreve gelen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Borsa Organ Seçimleri sonrasında oluşturulan yeni yönetim kurulunu ziyaret eden İlbeyliler Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Mesut Acıöz ve beraberindeki heyet, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Meclis Başkanı İhsan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Abdulkadir Hastaoğlu, “Ticaret Borsası olarak dernek ve sivil toplum örgütleri ile her zaman uyum içerisinde çalışmaya gayret göstermekteyiz. İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneğimiz kurulduğu günden itibaren yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adını sıkça duyurmuş ve bölgesine güzel hizmetlerde bulunmaya gayret göstermiştir. Bizlere gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretiniz ve Sivas kültürüne güzel hizmetlerde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile