Sivas'in Damak Tadi Kütahya'da

Sivas'in Damak Tadi Kütahya'da

Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci ve Belediye Baskan Yardimcisi Murat Arik, Zafer Meydani’nda faaliyete baslayan Nazenin Döner’in açilisini gerçeklestirdi.

Baskan Vekili Damci, açilan her is yerinin sehre deger kattigini daha da önemlisi istihdam açisindan önemli oldugunu vurguladi.

Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, Nazenin Döner açilisinda yaptigi konusmada, “Bu güzel tesisi hizmete sunan Muammer Uluçay ve ailesine sahsim ve Kütahya Belediyemiz adina tesekkür ediyorum. Biliyorsunuz, Zafer Meydani’ni 3 ay gibi kisa bir sürede tamamladik. Yeni açilan isletmemiz de Zafer Meydani’miza yakisan bir görsellikte oldu. Yeni açilan her is yerimiz sehrimize deger katiyor. En önemlisi de istihdam alaninda oluyor. Yeni is yerimizin hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Firma sahibi Muammer Uluçay da açilis törenine katilan Kütahyalilara ve etkinligi gerçeklestiren Sevil organizasyona tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile