Sivas'ta Kültürel Miras Paneli Gerçeklestirildi

Sivas'ta Kültürel Miras Paneli Gerçeklestirildi

Milli Egitim Bakanligi Ortaögretim Genel Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen "Liselerde Bilim Uygulamalari Programi" kapsaminda Sivas’ta kültürel miras paneli yapildi.



Proje okullari olan Sivas Lisesi, Sivas Fen Lisesi ve Selçuk Anadolu Lisesince Fidan Yazicioglu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Il Milli Egitim Müdürü Necati Yener, birim amirleri ve farkli okullardan gelen lise ögrencileri katilim sagladi.

Panelde, proje çalismalarinda görev alan ögrenciler tarafindan "Tarihi Alanlarda Kültürel Miras", "Yemek ve Mutfak Alanlarinda Kültürel Miras" ve "Asiklik Geleneginde Kültürel Miras" konularinda sunum gerçeklestirildi.

Programda konusan Yener, programin kültürel mirasin yasatilmasi ve gelecek kusaklara aktarilmasi açisindan büyük önem tasidigini belirtti.

Projede görev alan ögrencilerin bu süreçte çok önemli bilgiler edindigini ve bu bilgileri diger ögrencilerle paylasarak önemli bir kültürel etkinlik gerçeklestirdigini kaydeden Yener, projede görev alan ve programin düzenlenmesine katki saglayan ögrenci ve ögretmenlere tesekkür etti.

Yener, paneli gerçeklestiren ögrencilere plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile