Sivas'ta Trafik Kazaları

SİVAS - Sivas'ın Suşehri ve Akıncılar ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Sadettin Akıncı yönetimindeki 34 AR 4171 plakalı hafif ticari araç, Suşehri-Şebinkarahisar karayolu Akıncı köyü yol ayrımı yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, sürücü Akıncı ile araçta bulunan eşi Mevlüde Akıncı,kızı Hülya Bıçakcı,Yasemin Karadoruk ve Elif Nuran Bıçakcı yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Karadoruk, buradaki müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Akıncı ve beraberindekilerin, Suşehri'den Giresun'un Şebinkarahisar ilçesine akraba ziyaretine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

- Akıncılar'da traktör römorku devrildi: 7 yaralı

Akıncılar ilçesinde ise traktör römorkunun devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

İbrahim Kunt'un kullandığı 58 SH 452 plakalı traktörün römorku, Yukarı Sarıca köyünde tarlaya devrildi.

Kazada, traktörün sarsılması sonucu dengesini kaybederek yere düşen sürücü Kunt ile römorkta bulunan Gülperi Minnetoğlu,Kadriye Ekinci,Ayşe Denli,Rukiye Döndü Kunt,Habibe Denli ve Kezban Birköse yaralandı.



Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Kunt, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Kunt ve beraberindekilerin, ilçeye bağlı Doruk mevkisinde piknik yaptıktan sonra Akıncılar'a dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile