Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS - Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Kaymakamı Avni Oral, Suşehri Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerini gezdi.

Şebinkarahisar ilçe sınırlarından bindikleri tekneyle Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerine gelen Oral ve beraberindekiler, tesislerde Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'den bilgi aldı.

Tesisleri görmek amacıyla tekne gezintisi yaparak geldiklerini ifade eden Oral, "Bu kadar güzel bir tesis olduğunun tahmin bile edemezdim. Çok hoşumuza gitti" dedi.

Sel de 3 yıllık çalışma sonucu tesisleri güzel turistik mekan haline getirdiklerini söyledi.

Sel, bu yıl yapılan çalışmalar ve yeni alınan teknelerle bölgeye ayrı bir güzellik katacaklarını ifade etti.

Yeni alınan gezinti tekneleriyle çevre ilçelere de hizmet vereceklerini kaydeden Sel, "Akıncılar ve Şebinkarahisar ilçelerimize de hizmet vermeyi düşünüyoruz. Çünkü Kelkit Vadisi bir bütündür. Bu bütünlüğü yaptığımız hizmetlerle paylaşacağız" dedi.

-Türk Eğitim-Sen Akıncılar Temsilcisi Uslu, şehit mezarlarını ziyaret etti

Türk Eğitim-Sen Akıncılar Temsilcisi Aslan Uslu ve yöneticiler, Sevindik ve Derecik köylerindeki şehit mezarlarını ziyaret etti.

"Şehitlerimizi, gazilerimizi ve yakınlarını unutmamız mümkün değil" diyen Uslu, ziyarette şehit ailelerine plaket ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un şehit anneleri için yazdığı mektubu verdi.

-Ulaş'ta öğrenciler yıl sonu etkinliği düzenledi

Ulaş Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, öğrencilerin hazırladığı resim ve el becerileri sergisinin açılışını yaptı.

Çeşitli gösteriler sunan öğrenciler, "Bugün YİBO'da ne giysem?" ve "Akıllı kadının hali" adlı oyunları sahneledi. Programda öğretmenler korosu da türküler seslendirdi.

Okul Müdürü Abdulkadir Dural, okulda bir aile olduklarını belirterek, öğretmenlere ve yardımcı personele teşekkür etti.

Öğrenciler adına konuşan 8. sınıf öğrencisi Sahra Uğuz, okul müdürüne ve öğretmenlere verdiği emekten dolayı teşekkür etti.

Programda, davetlilere pasta ve içecek ikram edildi.

Etkinliğe, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile