Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS - Suşehri'nde 15. Karataş Yayla Şenliği yapıldı.

Karacaören köyü Karataş yaylasında düzenlenen şenlik 2 gün sürdü. Akıncılar Kaymakamı ve Suşehri Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu, şenliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise Suşehri'ne ve imkanlar ölçüsünde köylere hizmet ettiklerini belirterek, "Halkımız değişimi zaman içerisinde görecektir. Suşehri'de bizim, köylerimizde bizim. Ne olursa olsun elimizden gelen hizmetleri her kesime götüreceğiz" dedi.

Polatderesi ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Köksal Yılmaz da Suşehri Belediyesi desteğiyle düzenlenen Karataş Yayla Şenlikleri'nin bu yıl daha görkemli olduğunu ifade ederek, bölgede yaşayan insanların hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Ağalık yarışmasının yapıldığı şenliğe katılanlar yöresel sanatçıların söylediği türküler eşliğinde halaylar çekerek eğlenme fırsatı buldu.

-Akıncılar İlçe Emniyet Amiri Olgun'a veda yemeği

Akıncılar İlçe Emniyet Amiri Turgay Olgun için veda yemeği düzenlendi.

Suşehri Belediyesine ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerindeki Şehr-i Su gezinti teknesinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Olgun, uzun süre Suşehri ilçesinde görev yaptığını, 2 yıldır ise Akıncılar İlçe Emniyet Amirliği görevini yürüttüğünü söyledi.

Programa, Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, Suşehri Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı ve Akıncılar ilçesinde görev yapan bazı daire amirleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile