Sivas'tan Kısa Kısa

Akıncılar ilçesindeki 450 kişilik spor salonunun yapımı devam ediyor.

Kaymakam Mehmet Fatih Yakınoğlu, yaptığı açıklamada, inşaat çalışmaları devam eden spor salonunun bu yıl içerisinde hizmete sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Spor salonunun Akıncılar gençliği için önemli bir yatırım olduğunu aktaran Yakınoğlu, şunları kaydetti:
"Akıncılar gençliğine, spor yapma olanağı sağlayacak spor salonunu kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Her türlü resmi tören, bayram, kutlama programları gibi etkinliklerde de kullanacağımız spor salonumuz, 450 koltuk kapasiteli olacak. Spor salonumuz tamamlandığında ilçemiz öğrencileri ve gençlerimiz spor yapma olanağına kavuşmuş olacaklar."
Spor salonunun yaklaşık 1 milyon 500 bin liraya mal olacağını belirten Yakınoğlu, "Akıncılar'da 249 ilkokul, 248 ortaokul, 98 de lise öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz artık her türlü spor çalışmalarını kapalı bir ortamda gerçekleştirecekler. Spor salonumuz halkımıza da hizmet verecektir" ifadesini kullandı.

-Yerel seçimlere doğru
Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneği Başkanı Fethiye Gürsoy, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde kadınların da siyasi platformlarda yer alması gerektiğini söyledi.

İlçede oluşturdukları kadın dayanışmasının siyasi platformlarda da boy göstermesi gerektiğini belirten Gürsoy, "Kadınlar da siyaset içerisinde olmalı. Kadınlar birbirini daha iyi anlıyor. Suşehri Belediye Meclisi'nde şimdiye kadar kadın üye hiç olmamış. Kadın üyeleri de belediye meclisimizde görmeyi çok isteriz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile