Sivas Ticaret Borsası'ndan Gıda Bankası'na Yardım

Sivas Ticaret Borsası, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası'na 200 paket gıda yardımı yaptı.

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasına gelerek, yardım paketlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı'ya teslim etti.

Avcı, yaptığı konuşmada, Hastaoğlu ve borsa yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde faaliyet gösteren Gıda Bankası'nda Ramazan ayında hareketlilik yaşandığını belirten Avcı, ''Bize gelen bu yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz, dağıtmaya da devam edeceğiz. Ramazan nedeniyle Hayat Ağacı'ndaki hareketlilik bir hayli arttı. Bizden talepte bulunan hemşehrilerimizi geri çevirmiyoruz. Tabii ki art niyetli veya dilencilik yapanları geri çeviriyoruz'' dedi.

Hastaoğlu ise ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarının devam ettiğini, toplamda 30 bin lira tutarında 900 paket gıda yardımında bulunduklarını kaydetti.

Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleşen yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerin sadece Ramazan'da değil her zaman hatırlanması gerektiğini dile getiren Hastaoğlu, okullar açıldığı zaman da muhtaç öğrencilere yaklaşık 25-30 bin lira tutarında kırtasiye yardımında bulunacaklarını söyledi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Ahmet Ekici
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile