Sivasli Is Adamlarinin Yeni Pazar Arayislari Sürüyor

Sivasli Is Adamlarinin Yeni Pazar Arayislari Sürüyor

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Baskani Mustafa Eken, Filistin Güney Hebron Tarim, Ticaret ve Sanayi Odasi ile yapilan anlasmanin ardindan yeni Pazar arayislarini devam ettirdiklerini söyledi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Haziran ayi Meclis Toplantisi gerçeklestirildi.

Meclis Baskani Çetin Yildirim baskanliginda gerçeklestirilen toplantida Mayis ayi karar özetlerinin okunmasinin ardindan mizan ve masraf listeleri görüsülerek oy çoklugu ile kabul edildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Baskani Mustafa Eken, Yönetim Kurulu çalismalari hakkinda Meclis Üyelerine bilgi verdi.

Mayis ayinin yogun geçtigini dile getiren Baskan Mustafa Eken, “Filistin Güney Hebron Tarim, Ticaret ve Sanayi Odasi geldi. Onlarla bir isbirligi yaptik. Arkadaslarimiz onlari 3 gün gezdirdiler. Üyelerimiz için yeni pazar arayislarimiz devam ediyor” dedi.

Sivasspor’un Türkiye Kupasini almasiyla gururlandiklarini ifade eden Eken, “Geçtigimiz ay Sivasspor’umuz, Ziraat Türkiye Kupasini aldi. Sivasspor hepimizin gögsünü kabartti. Bu anlamda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bizde, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi olarak 2 bin arkadasimiza bilet aldik. Takimimizin her zaman yanindayiz” diye konustu.

Birlik çagrisini yeniledi

Baskan Eken, meclis üyeleri basta olmak üzere her zaman, her platformda birlik ve beraberlik mesajlari verdigini ifade ederek sunlari kaydetti; “Degerli arkadaslar, burada birlik ve beraberligi 4 senedir hep söyledim, yine söylüyorum. Benden büyük abilerim, kardeslerim var. Lafta birlik beraberlik olunmuyor arkadaslar. Sivas bir ve beraber olursa hak ettigi yere gelecektir. Bunu saglamak hepinizin elinde, lafta degil icraatta bu birligi beraberligi saglarsak Sivas gerçekten istedigi her seyi elde edecektir.”

2023 Sivas’in altin yili olacak

Demirag OSB ile ilgili de bilgiler veren Baskan Eken, “Demirag OSB’de 5 - 6 fabrikanin temeli atildi. Altyapi devam ediyor. Noksanlarimiz var ama hizlandiriyoruz. Yilsonuna dogru yer tahsisi yaptigimiz fabrikalarin bir çogu temel atmis olacak. 2023 yili da Sivas’in altin yili olacak. Tüm bunlari birlik ve beraberlik içerisinde yapacagiz. Ben hepinize bu güne kadar yapmis oldugunuz hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Allah hepinize güç kuvvet versin. Allah için hepinizi seviyorum. 4 yildir yapmis oldugunuz çalismalardan dolayi, meclisimize, ilimize vermis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Allah’a emanet olun, sag olun var olun.” Seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile