Siverek'te Ögrencilere Deneme Sinavi Destegi

Siverek'te Ögrencilere Deneme Sinavi Destegi

Siverek Belediyesi bünyesindeki kurs merkezlerinde üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilere yönelik deneme sinavi düzenlendi.

Kültür Müdürlügü, Belediye Baskani Ayse Çakmak’in talimatiyla egitime yönelik destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde eszamanli olarak düzenlenen deneme sinavina Ramazan Acarlar Gençlik Merkezindeki kurslarda hazirlanan ögrencilerde katildi.

Yaklasik 10 salonda 160 ögrencinin katildigi deneme sinavi, gerçek TYT-AYT sinavini aratmadi. Ramazan Acarlar Gençlik Evi kurs merkezi sorumlusu Faruk Tatar, egitime destek vermeyi sürdürdüklerini söyledi.

Kurs merkezindeki tüm hizmetlerin ücretsiz oldugunu dile getiren Tatar, “Belediye Baskanimiz Ayse Çakmak’in talimatiyla egitime destegimiz sürüyor. Kurs merkezimizde üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilerimize en uygun çalisma ortamini hazirlamaya gayret ediyoruz. Bugün de Türkiye geneli TYT deneme sinavi yapiyoruz. Bütün ögrencilerimize girecekleri bu sinav yolculugunda yardimci olmak için elimizden gelen tüm çabayi göstermekteyiz” dedi.

Egitime verdigi destek için Belediye Baskani Ayse Çakmak’a tesekkür eden ögrencilerden Ruken Karakurt, “Evde ders çalisamadigim için kurs merkezine geliyorum. Ögretmenlerimiz bizlere bu konuda çok yardimci oluyor. Her hafta deneme sinavlari yapiliyor ancak bugün Türkiye geneli yapildi. Bu sinav daha zor ama ben üstesinden geldigime inaniyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile