Siverek'te Sokak Hayvanlari Yararina Masa Tenisi Turnuvasi

Siverek'te Sokak Hayvanlari Yararina Masa Tenisi Turnuvasi

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde sokak hayvanlari için farkindalik olusturmak amaciyla ögretmen ve ögrencilerinde katildigi masa tenisi turnuvasi düzenledi.

Sehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri tarafindan kis aylarinda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlari için yem ve barinak olusturmak amaciyla masa tenisi turnuvasinin finali yapildi. Düzenlenen final karsilasmasina Siverek Kaymakami Aziz Gölbasi, Milli Egitim Müdürü Nuri Kapanoglu, Milli Egitim Sube müdürleri ile ögrenciler katildi.

Ögrencilerle bir süre sohbet eden Ilçe Kaymakami Gölbasi ile Milli Egitim Müdürü Nuri Kapanoglu final karsilasmasinda ögrencilerle masa tenisi oynadi. Turnuva sonunda ögrencileri anlamli çalismadan dolayi tebrik ettiler.

Sokak hayvanlarinin korunmasi ve kollanmasi amaciyla örnek çalismaya imza atiklari için ögretmen ve ögrencileri tebrik eden Siverek Ilçe Kaymakami Aziz Gölbasi, benzeri çalismalara destek olacaklarini belirtti.

Masa tenisinde ki amaçlarinin kis aylarinda sokakta aç kalan hayvanlara yardim etmek oldugunu söyleyen okul müdürü Çetin Yar, “ Bununla beraber sokak hayvanlarina yardim ederek, ögrencilerimizde bir farkindalik olusturmak ve hem de masa tenisi turnuvasi yaparak ögrencilerimizin spora ilgilerini artirmaktir. Turnuvaya çok güzel bir ilgi oldu, finalde de Ilçe Kaymakamimiz, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz ve misafirlerimiz katilarak ciddi katkida bulundular, hepsine çok tesekkür ediyoruz. Okullumuzda yaptigimiz faaliyet amacina ulasti diyebiliriz. Buradan elde ettigimiz gelirle de sokak hayvanlari için yem ve barinma yerleri için kullanacagiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile