Siverekli Gazi Bir Aylik Maasini Depremzedelere Bagisladi

Siverekli Gazi Bir Aylik Maasini Depremzedelere Bagisladi

Kahramanmaras’ta vatani görevini yaparken gazi olan Siverekli Mehmet Yesil, bir aylik gazilik maasini depremzedelere bagisladi.

Geçtigimiz hafta merkez üstü Kahramanmaras’ta meydana gelen deprem sonrasinda yurt genelinde yardim kampanyalari ile bagislar devam ediyor. Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde yasayan ve 2001 yilinda Kahramanmaras’ta vatani görevi yaptigi sirada gazi olan Mehmet Yesil, bir aylik maasini depremzedelere bagisladi.

Bankadan maasini çekerek, deprem bölgelerinde yardim çalismasi yapan Siverek Iyilik Sensin Dernegi Baskani Mevlüt Bayraktar’a teslim eden Yesil, bu zor günlerde bir aylik gazilik maasini depremzedelere bagislamak istedigini belirtti.

Mehmet Yesil, ”2001 yilinda Kahramanmaras’ta vatani görevimi yaptigim sirada gazi olmustum. Geçen hafta meydana gelen deprem bizi derinden üzdü. Basta depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanlara bassagligi diliyorum. Ben de bu ayki gazilik maasimi depremzede kardeslerime bagislamak istedim. Milletçe kenetlenerek, bu zor süreçte Allah’in izniyle çikacagimiza inaniyorum” dedi

Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgelerinde yardim çalismasi yaptiklarini belirten Iyilik Sensin Dernegi Baskani Mevlüt Bayraktar, ”Gerçekten millet olarak bu zor süreçte kenetlendigimizi gördük. Siverek halki ilk günden beri Adiyaman ve diger deprem bölgelerinde magdur olan insanlari yalniz birakmadi. Bugün de bir gazimizin bu ayki gazilik maasini depremzedelere bagislamasi bizi çok duygulandirdi. Biz de gazimizin bu emanetini alarak, gerçek ihtiyaç sahibi ailelere insallah ulastiracagiz” diye konustu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile