Siyer-i Nebi Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti

Siyer-i Nebi Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti

Anadaolu Gençlik Derneği Sakarya Liseler Komisyonu tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışması ödül töreni gerçekleşti.


Orhangazi Kültür Merkezinde düzenlen törene Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Al Hayat Turizm Sahibi Mehmet Çolak, Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Cansız, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Anadolu Gençlik Derneği Sakarya İl Başkan Yardımcısı Muhammed Öztopal açılış konuşmasıyla başladı.

Öztopal, “ Öğrencilerimiz öyle güzel bir örnek sergilerdiler ki tarihe ahir zamanın mücahitleri olarak geçecekler. Bildiğiniz üzere bugün gençliğin buhrana düştüğü zamandır. Ahir zaman ne yazık ki gençliğin kimliğini yitirdiği bir zamandır. Gençliğimizi ne yazık ki çeşitli tuzaklarla değerlerinden ve maneviyatından uzaklaştırmak istiyorlar. Dinini, imanını, maneviyatını öğretecek peygamber efendimizin hayatını gençlere anlatacak ne bir okul ne bir ortam nede bir mekan kaldı. İşte bu sıkıntıların içinden çıkan her türlü zorluğa rağmen her türlü imkansızlıklara rağmen ortaya çıkan Anadolu Gençlik Derneği. Sözlerime son verirken, şunu unutmayalım bu yarışmaya katılan herkes birinci olmuştur. Ahir zamanda peygamber efendimizin hayatını okumak herkese nasip olmaz. Rabbim şefaatine nail eylesin” dedi.

Konuşmaların ardından program, şiir dinletisiyle devam etti. Programın sonunda yarışmaya katılan öğrencilere ödül verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile