Siyer Yarismasi'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Törenle Verildi

Siyer Yarismasi'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Törenle Verildi

Peygamber Sevdalilari Vakfi tarafindan düzenlenen Siyer Yarismasi’nda derece alanlara ödülleri teslim edildi. Agri’nin Patnos ilçesinde gerçeklestirilen programa çok sayida veli istirak etti.

Peygamber Sevdalilari Vakfi tarafindan organize edilen "Onu Oku Onu Yasa" temali Siyer Yarismasi’na Agri’nin Patnos ilçesinde katilan ve ülke geneli derece yapan ögrencilere ödülleri gerçeklestirilen bir program ile teslim edildi.

Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu bahçesinde gerçeklestirilen programda ögrencilerin yani sira çok sayida ögrenci velisi de katildi.

Programda kisa bir konusma yapan Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Müdürü Osman Gümüs, çok sayida ögrencinin yarismada hatiri sayilir derece aldiginin altini çizdi.

Gümüs, "Peygamber Sevdalilari Vakfi tarafindan düzenlenen, Türkiye geneli "Onu Oku Onu Yasa" temali siyer yarismasina okulumuz Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu ögrencileri tarafindan yogun bir katilim gösterilmistir. Ögrencilerimizin, okulumuz din kültürü ve ahlâk bilgisi dersi ögretmeni sayin Tayfun Demir öncülügünde yapmis olduklari hummali çalismalari basariyi beraberinde getirmistir. Türkiye geneli katilim sayisinin 194 bin oldugu yarismada açiklanan kesin bilgilere göre, ögrencimiz Asmin Özdogan Patnos 1’incisi, Agri 2’ncisi ve Türkiye 106’ncisi olmustur. Takdir edilesi bir diger basari ise yine okulumuz ögrencilerinden Ela Cücen’e aittir. Ögrencimiz Patnos 2’ncisi, Agri 6’ncisi ve Türkiye 129’uncusu olmustur." dedi.

Ögrencilerinin basarilarini siralamaya devam eden Gümüs sunlari söyledi:"Basarilarimiz bununla sinirli degildir. Oldukça yüksek bir katilima sahip bu yarismada Levent Damar, Havvanur Hamay, Zeynep Hamay, Umut Dogan ve Abdulsamet Habip Tastoprak isimli ögrencilerimiz ilk bine girmislerdir. Gelecek yil yapilacak olan yarismaya daha iyi hazirlanarak gerek il gerek ilçe düzeyinde daha fazla ögrencimizin basari gösterecegine inaniyorum. Bu basarilarda büyük emegi olan sayin Tayfun Demir hocamizi ve ögrencilerimizi basta sahsim olmak üzere okulumuz adina tebrik ediyor ve bu basarilarinin katlanarak daim olmasini diliyorum."

Derece giren ögrencilere Vakif tarafindan gönderilen hediyeler sirasiyla takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile