'Sizin Gözünüzden Gölcük' Konulu Fotograf Yarismasinda Dereceye Girenler Belirlendi

'Sizin Gözünüzden Gölcük' Konulu Fotograf Yarismasinda Dereceye Girenler Belirlendi

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotograf ve Sinema Sanati Dernegi tarafindan düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" konulu fotograf yarismasinda dereceye girenler belirlendi.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotograf ve Sinema Dernegi is birligi, Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu destegiyle düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" konulu ödüllü fotograf yarismasi neticelendi. Ilçe sinirlari içinde yer alan, kesfedilmeyi bekleyen, turistik alanlarin ve çekim merkezlerinin, ilçenin simgeleri haline gelen mekanlarin fotograf sanatinin kalici gücü ile gelecek nesillere aktarma amaciyla düzenlenen yarismaya, 16 farkli sehirden, 105 kisi 392 fotograf gönderdi. Jüri üyelerinin yaptiklari degerlendirmenin ardindan yarismada birinci Ömer Faruk Güler, ikinci Melih Sular, üçüncü ise Sema Ulubir oldu.

Ilk 3 fotografin belirlendigi degerlendirmede, Sare Kural, Ibrahim Kaya ve Aytül Akbas’a ait 3 fotograf mansiyon ödülü kazanirken, 34 fotograf ise sergilenmeye hak kazandi.

Fotograf yarismalari ile Gölcük’ün tanitimina katki sunduklarini söyleyen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim, dereceye girenleri kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile