Soba Bomba Gibi Patladi, Ev Kismen Çöktü Açiklamasi 2 Yarali

Soba Bomba Gibi Patladi, Ev Kismen Çöktü Açiklamasi 2 Yarali

Elazig’da sobanin patlamasi sonucu evin bir kismi çöktü ve yangin çikti. Patlama sonucu yaralanan 2 kisi tedavi altina alindi.



Olay, Salibaba Mahallesi Yüce Tepe Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil iki katli evde bulunan soba, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi patladi. Patlama ile birlikte yangin çikarken evde kismen çökme meydana geldi. Yasanan patlama sonucu 2 kisi yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaslar tarafindan çikartilan 2 yarali, ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Olayi anlatan vatandaslardan Mazlum Barut, "Yatiyordum, patlama sesi duydum. Disari çikip baktim ki ev yaniyor. Direk eve gittik adami çikarmaya çalistik. Baktik ki soba patlamis. Adami çikardik ve müdahale yaptik. Ekiplere haber verdik. Sahsi ambulans götürdü ve itfaiye yangini söndürdü. Yasli bir teyze de vardi onu da kurtardik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile