Soba Zehirlenmesinde Hayatını Kaybeden Yaşıl Çift, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şişli’de sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenerek ölen Ayşe ve Kazım Süslü çifti, son yolcuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgilere göre olay Şişli Paşa Mahallesi, Darülaceze Yolu Caddesi’nde bulunan bir gecekonduda dün meydana geldi. Akşam saatlerinde Ayşe - Kazım Süslü’ye ulaşamayan çocukları merak ederek eve geldi. Eve gelen Kazım Süslü’nün kızı Fikriye , anne - babasını baygın şekilde buldu. Komşuların yardımıyla çiftin dışarı çıkarıldığı ilk müdahalelerin evin dışında yapıldığı öğrenildi. Olay yerine ambulans gelerek yaşlı çifti Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yaşlı çiftin hastaneye yetişemeden hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Ayşe ve Kazım Süslü’nün cenazeleri incelenmek üzere Adli Tip Kurumu’na kaldırıldı.

Yaşlı çiftin evinde ise bugün yas vardı. Olayı duyan yakınları yaşlı çiftin evine gelerek taziyede bulundu. Ayşe ve Kazım Süslü’nün torunu olan Murat Süslü, "Aşağıda Kağıthane - Dolmabahçe tüneli olduğu için yolu kapattılar. Kapalı olduğu için ambulans semtin etrafını dolanarak gelmek zorunda kaldı. Normal şartlarda bundan 5 sene önce ambulans aşağıdan gelerek 10 saniye içinde buraya gelebilirdi" dedi.

Darülaceze Yolu Caddesinin kapalı olduğu için ambulans ve itfaiyenin gelmesinin zor olduğunu ifade eden bir vatandaş ise, "5 seneden beri yolumuz kapalı. Ambulans erken gelseydi kurtulabilirlerdi. Aşağısı kapalı olduğu için ambulans Kasımpaşa yolundan dönüp gelmek zorunda kalıyor. Çok iyi insanlardı. Ayşe teyzemiz çok iyiydi" diye konuştu.

Ayşe - Kazım Süslü’nün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Okmeydanı Cem Evi’ne getirileceği ve ikindi namazına müteakiben Feriköy Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile