Sobadan Devrilen Çaydanlik Minik Eslem'i Yakti

Sobadan Devrilen Çaydanlik Minik Eslem'i Yakti

Erzurum’da sobanin üzerindeki sicak su dolu çaydanlik, 1,5 yasindaki Eslem’in üzerine döküldü. Vücudunda yaniklar olusan Eslem, Yanik Merkezinde tedavi altina alindi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Erzurum’da meydana gelen olayda 1,5 yasindaki Eslem Hira Gökçen ve annesi Zeynep Gökçen annesine misafirlige gitti. Sobali ev oldugu için ev halki ile otururken küçük Esila oynarken yanan sobanin arkasina geçti. Eslem sobanin arkasinda oyun oynamaya baslayinca bilinçsiz sekilde ayagini kaldirinca sobanin üzerinde kaynayan çaydanlik Eslem’in üzerine döküldü. Anne Zeynep kizini kurtarmak amaciyla Eslem’in yanina gidince küçük Eslem ve anne Zeynep’in üzerine sobanin üzerinde kaynayan çaydanlik her ikisinin üzerine döküldü.

Anne Zeynep Gökçen kizini çesmenin altina götürerek soguk siyin altina soktu. O arada da ev halki hemen ambulans çagirdi. Küçük Eslem Erzurum Sehir Hastanesi Yanik Ünitesine getirilerek burada tedavi altina alindi. 1,5 yasindaki Eslem Hira Gökçen’in elinde, karin bölgesinde ve bacaklarinda 2 ve 3. derece yaniklar olustu. Anne Zeynep Gökçen’in de sag bilek kisminda yaniklar olustu. Anne ve kizinin tedavisine devam ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile