Sobanin Devrildigi Yanginda Tüp Patladi Açiklamasi Alevler Çevredeki Dükkanlara Siçradi

Sobanin Devrildigi Yanginda Tüp Patladi Açiklamasi Alevler Çevredeki Dükkanlara Siçradi

Ankara’da evsiz bir vatandasin kaldigi kulübede soba devrildi. Sobanin devrilmesiyle yangin çikarken, kulübede art arda tüp patladi. Alevler çevredeki dükkanlara siçradi.

Olay, Altindag’da Önder Mahallesi Arzu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evsiz bir vatandasin kaldigi kulübede yere soba devrildi. Yangin çikan kulübedeki mutfak tüplerinin patlamasiyla alevler çevredeki iki dükkana siçradi. Korku dolu anlar yasayan vatandaslar kendilerini dükkanlarinin disina atti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerin elektrik direklerine siçramasi üzerine bölgenin elektrigi de kesildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangin söndürülürken, sogutma çalismasi devam ediyor.

Hidayet Ekici adli esnaf, "Buraya bir vatandas bir kulübe yapti, yasamini sürdürüyordu. Gündüzleri soba yaniyordu. Telefon geldi ’yangin çikti’ dedi komsular. Itfaiyeye haber verdim. Sagdaki ve soldaki esnaf arkadaslarin dükkanlari zarar gördü" dedi.

Görgü tanigi Ibrahim Baskaya ise, “Tatli yapiyordum tezgahimda ve bir anda dumanlar yükseldi. Tezgahi kapattim ve gittim. Büyük bir yangin çikti" dedi.

Öte yandan, kulübede kalan vatandasin ise olayin ardindan kaçtigi ögrenildi. Polis, olayla ilgili sorusturma baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile