Soföre Kizan Patenli Gençler, Halk Otobüsünün Camini Patlatti

Soföre Kizan Patenli Gençler, Halk Otobüsünün Camini Patlatti

Antalya’da halk otobüsünün arkasina tutunup patenle yolculuk yapmak isteyen bir grup genç, kendilerini uyaran soföre kizip, aracin arka camini firlattiklari vida ile patlatti. Baska patenli gruptan bir genç de halk otobüsüne tutunup yolculuk yaptigi esnada dengesini kaybederek yola düstü, arkadan gelen otomobilin altinda kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay, dün saat 20.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Güllük Caddesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, 07 AU 0072 plakali denetimli halk otobüsünün arkasina tutunan bir grup gençleri, bir süre sonra durakta duran otobüs soförü fark etti. Otobüsten inen soför, gençleri uyararak gitmelerini istedi. Otobüsten uzaklasan gençler, soförün araca binmesini beklemeye basladi.

Bunu fark eden soför ikinci kez patenli gençleri uyardi. Buna sinirlenen gençlerden birisi cebinden çikardigi vidayi otobüse dogru firlatarak arka camini patlatti. Camin parçalanmasinin ardindan gençler hizla bölgeden uzaklasti.

O anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Arabanin altinda kaliyorlardi

Bir farkli görüntüde ise bir grup genç, yine halk otobüsünün arkasinda patenle tehlikeli yolculuk yaparken, bir sürücü o anlari kayit almaya basladi.

Otobüsü birakip yolculuklarina devam eden gençlerden birisi dengesini kaybederek yere düstü. Bu sirada yanindaki diger arkadaslari da dengelerini kaybetmemek için yolun ortasina dogru yöneldi. Bu sirada kayittaki sürücü refleksle direksiyonu kirarak facianin önüne geçmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile