Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi, Matso'yu Ziyaret Etti

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası heyetini, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.
Yapılan genel kurulla görevi devraldıklarını belirten Şafak, MATSO'ya iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti.

Görev süreleri içinde ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olacaklarına değinen Şafak, "MATSO'nun yeri benim için özeldir. Kısa süreliğine de olsa meclis üyeliğini gururla yürüttüğüm bu camia ile ortak hareket edeceğiz. Üyelerimizin ve ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında istişare içinde olacağız" dedi.

Üyelerinin D4 belgesi konusunda sıkıntı yaşadığını anlatan Şafak, "Söz konusu mağduriyetin giderilmesi için girişimlerde bulunuyoruz ve bu konuda MATSO'nun da desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Şafak'ın MATSO Meclisi'nin çok değerli bir üyesi olarak görev yaptığını kaydeden Boztaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ve şoför esnafının MATSO'yu kendi evleri gibi görmeleri gerektiğini belirtti.

İlçe sorunlarının çözümü noktasında tüm tarafların birlikte hareket etmesinin sinerji yaratacağını ve sorunların daha kısa sürede çözüleceğini söyleyen Boztaş, "Şoförler ve Otomobilciler Odamız başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm paydaşlarla ortak hareket etmek suretiyle sorunlarımızı ortak akılla çözmek istiyoruz. Şoförlerimizin maruz kaldıkları D4 belgesi ve kantar sorununun ortadan kalkması için her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile