“soframız” Ekibi Samsun’da

“soframız” Ekibi Samsun’da

Bir televizyon kanalında yayımlanan “Soframız” adlı programı hazırlayan ekip, Samsunlu hanımlarla yemek programları yapmak ve yemek kültürünü tanıtmak için kentte çekimler yapıyor.

27 Ağustos Pazartesi gününden beri Grand Atakum Otel’de kalan, Star TV’nin en çok izlenen programlarından olan “Soframız” ekibi bir yandan evlerde yemek programları çekerken diğer taraftan hem günün yorgunluğunu atmak hem de Samsun’un turizm değerlerini tanıtmaya çalışıyorlar. Gün içerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri’ne giden ekip buraya hayran kaldı. Programın sevilen sunucusu Seda Kement, tanıtımını at sırtında yaparken, ekibin diğerleri de bu keyfi paylaşmak için sıraya girdiler.

Ekibin büyük bir kısmı, Samsun’a uzun seneler sonra ilk kez geldiklerini belirterek, Samsun’un yaşadığı bu büyük gelişmeye hayran kaldıklarını ifade ettiler. Karadeniz Bölgesi’nin güzel ve modern kentinde bu kadar güzelliği bir arada görmenin keyfini yaşayan ve keyifli anılarla Atlı Spor Tesisleri’nden ayrılan ekip, daha sonra günlük yemek çekimlerine devam ettiler.

Grand Atakum Otel yöneticisi Mustafa Yavuz, Star TV ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Amacımız Samsun’a gelen misafirlere kentimizi en iyi şekilde tanıtmaktır. Bu nedenle gelen konuklarımıza Samsun’u tanıtmak için elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Amazon Adası ve Kanalı ile Amisos Tepesi’ni de gezecek olan Soframız ekibinin yönetmeni Özlem Turan, Samsun programının 15 Eylül tarihinden sonra yayına gireceğini açıkladı.

Turan, Samsun’a doyamadıklarını ve en kısa zamanda tekrar gelmek istediklerini dile getirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile