Sokak Hayvanlarina Mama Birakildi

Sokak Hayvanlarina Mama Birakildi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi ekipleri tarafindan kis döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarinin aç kalmamasi için yem ve mama birakti. Soguk ve kar yagisinin kendisini hissettirdigi kentte, sokak hayvanlarinin yem ihtiyacini gideren Büyüksehir Belediyesi bu kapsamda mama dagitimini araliksiz sürdürüyor.

Hizmetlerini sadece insana yönelik degil, tüm canlilari da kapsayacak sekilde yürüten Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bu anlamda kis sartlarinda dogada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarini da gözeterek onlarin yem ihtiyacini karsiliyor. Büyüksehir Belediyesi, bu kis döneminde gerek merkezde, gerekse ilçelerde kullanilmak üzere aralarinda kus, kedi ve köpek yemleri olmak üzere 203 beslenme noktasinda 25 ton yemi sokak hayvanlarinin istifadesine sundu.

Kayseri’de yerel yönetim faaliyetlerini sadece insanlarin konforu ve güvenligi baglaminda degil, diger canlilara da yasamdan kaynaklanan haklari dolayisiyla hizmet gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi, agir kis sartlarinda yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarina el uzatarak onlarin beslenme ihtiyacini gideriyor. Büyüksehir Belediyesi, sadece beslenme degil hayvan barinaklari ile de sokak hayvanlarinin barinma ihtiyaçlarini karsiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile