Sokak Köpeklerinin Saldirisina Ugradi Açiklamasi O Anlari Gözyaslariyla Anlatti

Sokak Köpeklerinin Saldirisina Ugradi Açiklamasi O Anlari Gözyaslariyla Anlatti

Sakarya’nin Karasu ilçesinde evinin bahçesinde sokak köpeklerinin saldirisina ugrayan kadin, yasadigi olayi gözyaslariyla anlatti. Köpeklerin, besledigi kedisine saldirdigini ve kendisinin de kollarini isirdigini söyleyen Arife Çakir, yetkililere seslenerek basibos köpeklerin toplanmasini istedi.

Olay, geçtigimiz günlerde Karasu’nun Yali Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde yasandi. Evinin bahçesine giren birçok köpegin, besledigi kedisine saldirisina engel olmak isteyen Arife Çakir, yasadigi talihiz olayi gözyaslari içinde anlatti. Kollarindan yara alan Çakir ve mahalle sakinleri, basibos köpekler için yetkililere seslendi.

“Hayvancagizin bagirmasi içler acisiydi”

Kedisini köpeklerden kurtarmak için müdahale ettigi esnada kendisinin de saldiriya ugradigini ifade eden Arife Çakir, “Kedimin pesinden kosunca, köpekler bana da saldirdi. Kediyi ben çekiyorum, köpekler de çekiyor. Hayvancagizin bagirmasi içler acisiydi. Köpeklerin toplatilmasini istiyoruz. Kapiya çikamiyoruz, bakkala gidemiyoruz. Çocuklar korkuyor. Hayvanlarin ölmesini istemeyiz ama kedilerimizi boguyorlar, bize saldiriyorlar. Komsular da köpeklerin toplatilmasini istiyor” dedi.



“Belediye hiçbir sey yapmadi”

Mahalle sakinlerinden Zeki Karaman ise, “Belediyeyle birkaç sefer görüstük. Yapabilecekleri bir seyin olmadigini söylediler. Hiçbir sey yapilmadi. Emniyeti aradik, kanuni olarak yol gösterdiler ama belediye ellerinden geleni yapacaklarini söylemelerine ragmen hiçbir sey yapmadilar. Köpekler saldiriyor. Bu hayvanlar basibos birakilmasin, bir yere toplansin istiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile