Sokakta Havaya Rastgele Ates Ederek, Korku Dolu Anlar Yasatti

Sokakta Havaya Rastgele Ates Ederek, Korku Dolu Anlar Yasatti

Antalya’da sokakta tabanca ile havaya ates ederek ilerleyen bir kisi korku dolu anlar yasatti. Olay ani güvenlik kamerasina yansirken, sokakta 9 bos kovan bulundu. Olayi gerçeklestirdigi iddia edilen genç, polis ekiplerine uzun süre direndikten sonra karakola götürüldü.

Olay, Muratpasa ilçesi Güvenlik Mahallesi 265 sokak üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, sokak üzerine gelen 3 arkadas grubundan bir kisi yaninda bulunan tabanca ile havaya ardi ardina ates etti. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ekipler, sokakta ates eden sahislari ayni sokagin basinda yakaladi. Yakalanan ve tabancayi atesledigi iddia edilen sahislardan M.B., polis ekiplerine karakola gitmemek için uzun sure direndi. Sahis bir sure sonra kelepçe takilarak polis ekiplerince karakola götürüldü.

Olay ani ise sokak üzerinde bulunan bir apartmanin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde sokakta yürüyen 3 arkadastan bir tanesinin elinde bulunan tabanca ile havaya rasgele ates ederek ilerledigi görüldü.

Olay Yeri Inceleme ekipleri ise sokagi araç trafigine kapatarak incelemede bulundu. Yapilan incelemede 9 tane bos kovan bulundu. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile