Sokakta Uyuşturucu Satan 10 Kişi Gözaltına Alındı

Sokakta Uyuşturucu Satan 10 Kişi Gözaltına Alındı

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, üç ilde eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 10 kişi gözaltına alındı.


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan bayramı tatili nedeniyle turizm potansiyeline bağlı olarak yaşanacak yoğunluğu fırsat bilerek turizm bölgelerinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ``sokak satıcıları``na yönelik olarak Muğla il merkezi, Bodrum, Marmaris ve Milas ilçeleri ile Denizli ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda kapsamında S.Z. (41), M.İ. (35), F.Y. (38), A.D. (35), B.Y. (58), İ.E. (20), Ç.Ö. (22), M.D. (19), R.G. (20) ve T.E. (18) olmak üzere gözaltına alındı. Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramalarda, 1 kilo 630 gram esrar, 12 gram kokain, 1 gram eroin ve 83 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece S.Z, F.Y, A.D, B.Y, M.D. ve R.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile