Sokaktaki Canlar Susuz Kalmayacak

Sokaktaki Canlar Susuz Kalmayacak

Balikesir’in Edremit Belediyesi hava sicakliginin arttigi bugünlerde sokak hayvanlari için yaptigi çalismalari arttirdi.

Edremit Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü, hava sicakliginin arttigi yaz aylarinda sokak hayvanlarinin mama ihtiyacinin giderilmesinin yani sira susuzluk sorununa da çözüm üretiyor.

Edremit genelindeki mevcut suluklara ilave olarak 150 sulugu kentin farkli noktalarina yerlestiren ekipler, sicak havalarda can dostlarin en önemli ihtiyacini karsilamayi hedefliyor. Konuyla ilgili açiklama yapan Saglik Isleri Müdürlügü’nden Sorumlu Belediye Baskan Yardimcisi Metin Tunçer, “Saglik Isleri Müdürlügü olarak sokaktaki canlarimiz için 7 gün 24 saat eksiksiz çalisiyoruz. Düzenli yaptigimiz besleme, tedavi gibi çalismalarin yani sira çok sicak geçen bugünlerde su sorununu çözmek için harekete geçtik. Sokak hayvanlarinin yogunlukla yasadigi bölgeleri tespit ederek suluk sayimizi arttirdik” dedi.

Tunçer vatandaslari da su sorununu çözmek için isbirligine davet etti. Tunçer, “ Vatandaslarimiz çalismamiza destek olmak için kapilarinin önüne de 1 kap su koymaya davet ediyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile