Söke Belediye Baskani Tuncel Gözyaslari Ve Dualarla Son Yolculuguna Ugurlandi

Söke Belediye Baskani Tuncel Gözyaslari Ve Dualarla Son Yolculuguna Ugurlandi

Bir süredir rahatsizligi nedeniyle Izmir’de bir özel hastanede tedavi görmesinin ardindan, Izmir’deki evinde istirahat halinde bulunan ve sabaha karsi hayatini kaybeden Söke Belediye Baskani Levent Tuncel, sevenlerinin gözyaslari içerisinde topraga verildi.



Baskan Tuncel için ilk tören Söke Belediyesi önünde yapildi. Törende Baskan Tuncel’in Türk Bayragi’na sarili naasi Söke Belediyesi’ne getirilirken, törende gözyaslari sel oldu. Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kusadasi Kaymakami Söke Kaymakam Vekili Sadettin Yücel, çevre ilçelerin belediye baskanlari, siyasi partiler ve çesitli kurum kuruluslar ile STK’larin temsilcileri, belediye personeli basta olmak üzere çok sayida Sökeli vatandaslarin katilimlariyla gerçeklesen ilk törende Söke Ilçe Müftüsü Ali Saim Dogru tarafindan dua yaptirildi. Duanin ardindan Aydin Valisi Hüseyin Aksoy konusma yapti.

Vali Aksoy konusmasinda; “Mütevazi kisiligi ile tanidigim Levent Tuncel baskanimizla çalisma firsatim oldu. Söke için güzel düsünceleri ve projeleri oldugunu biliyorum. Bunlarin bir kismini hayata geçirdi. Uzun süredir giderek artan bir rahatsizliginin oldugunu da biliyordum. Vefati bizleri çok üzmüstür. Kendisine Allah’tan rahmet, yakinlarina ve tüm Söke halkina bassagligi dileklerimi iletiyorum” dedi.



Belediye önündeki törenin ardindan Kocacami’ye geçildi. Kocacami’deki cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, Kahramanmaras’ta görevde olan Söke Ilçe Kaymakami Ümit Hüseyin Güney de katildi.



Daha sonra Kocacami’nde cenaze namazi kilindi. Caminin avlusu dolup tasarken vatandaslar göz yaslarina hakim olamadi. Cenaze namazinin ardinda Baskan Tuncel’in cenazesi, Tekin Köyü Mezarligi’nda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile