Söke'de Berberler Odasi'nda Baskan Degisti

Söke'de Berberler Odasi'nda Baskan Degisti

Söke Berberler ve Kuaförler Odasi genel kurulu yapildi. Mevcut Baskan Samed Can ile Yilmaz Demiryürek’in baskanlik için yaristigi genel kurul toplantisi Saray Dügün Salonu’nda gerçeklesti. Yeni baskan Yilmaz Demiryürek oldu.



Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonlari Federasyonu Baskani Bayram Karakas, Federasyon Baskan Vekili Muhsin Çaliskan, basta olmak üzere oda baskanlari, davetliler ve oda üyeleri katildi.

Divan Baskanligini Federasyon Baskani Karakas yapti. Selahattin Çetindogan, Muhsin Çaliskan, Yasemin Eren, Fatma Ugan divanda yer alan diger isimler oldu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan genel kurul toplantisinda; divana yetkinin verilmesinin ardindan faaliyet, denetim, bilanço raporlari okunarak ibra edildi. Yönetim ve denetim kurullari oy birligi ile ibra edildi.

Yapilan seçimlerde Yilmaz Demiryürek 140 oy alirken; mevcut Baskan Samed Can 98 oy alabildi. Yilmaz Demiryürek baskanliginda olusan Söke Berberler ve Kuaförler Odasi’nin yeni yönetim kurulu su isimlerden olustu: Özlem Sönmez, Mürsel Çiçek, Yeliz Öztürk, Bahadir Örnek, Ceylan Balon, Berkay Kambur. Denetim Kurulu üyeleri ise Necati Akgün, Tuba Atbinici ve Mehmet Alli’dan olustu.

Yilmaz Demiryürek yaptigi ilk açiklamada rakibi ve 16 yildir oda baskani Samed Can’a hizmetleri için tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile