Söke’de Üniversitelilerin Projeleri Ödüllendirildi

Söke’de Üniversitelilerin Projeleri Ödüllendirildi

Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren üniversite öğrencilerin projeleri ödüllendirildi.

İlçede Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Fakültesi ve MYO Öğrencileri arasında proje yarışması düzenlenmiş; öğrencilerden Söke ile ilgili proje hayalleri üretmeleri istenmişti. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında yapılan değerlendirme sonucunda, dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Yarışmaya 102 projenin katıldığı öğrenildi.

Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılan ödül dağıtım törenine Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samet Can, Ak Parti, CHP, MHP Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri ile Söke Fakülte ve MYO yöneticileri katıldı.

Proje yarışmasında MYO Alternatif Enerji Kaynakları Bölümü Öğrencilerinden İrfan Metin “Taşınabilir Panel” projesi ile Birinci, Mekatronik Bölümü Öğrencilerinden Ramazan Küçükoğul “Söke Estergon Kalesi” Projesi ile İkinci, Alternatif Enerji Kaynakları Bölümü Öğrencilerinden Hakan Yılmaz “Cadde Mikro Santrali” Projesi ile üçüncü oldu.

Törende konuşan Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, düzenlenen proje yarışmasında arzu edilen projelere ulaşmadıklarını ancak gelecek yıllarda öğrencilerden daha güzel projeler beklediklerini söyledi.

Kadın Girişimciler Oluşumu adına konuşan Hülya Suyolcu, öğrencilerden proje yazmaya devam etmelerini istedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile