Söke Dünya Pamuk Günü'nde Büyük Bulusmaya Hazirlaniyor

Söke Dünya Pamuk Günü'nde Büyük Bulusmaya Hazirlaniyor

Aydin’in Söke ilçesi, Dünya Pamuk Günü’nde büyük bir ulusal organizasyona ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor.



Söke Ticaret Borsasi, Ulusal Pamuk Konseyi, Izmir ve Aydin Ticaret Borsalari, Ege Ihracatçilar Birligi, Ege Giyim Sanayiciler Dernegi, IPUD ve Söke Ziraat Odasi’nin koordinatörlügünde gerçeklesecek etkinlik 7 Ekim’de Söke’de yapilacak. Türkiye’nin pamuk ambari Söke’de festival havasinda gerçeklestirilecek dev organizasyon için hazirliklar simdiden baslarken, heyecani da basladi.

Yapilacak etkinlige Türkiye’de pamuk sektörü içinde bulunan tüm kurum ve kuruluslar davet edilecek.

Koordinasyonun içinde yer alan Söke Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani A. Nejat Sagel, Söke Borsa Genel Sekreteri Hülya Erman Aydogan, Ulusal Pamuk Konseyi Genel Sekreteri Ünal Evcim, Izmir Ticaret Borsasi Arastirma ve Piyasa Gelistirme Müdürlügü yönetmeni Dr. Kenan Keskinkiliç Söke Belediye Baskani Levent Tuncel’i ziyaret etti. Yapilacak dev organizasyonla ilgili Baskan Tuncel’e bilgilendirmede bulunan heyet, Söke Belediyesi’nden destek istedi. Yapilan ziyarette Söke Belediye Baskan Yardimcilari Veli Devrim Yerli ve Dr. Mustafa Iberya Arikan da bulundu.

Baskan Tuncel, Söke ve Söke pamugunun tanitimima büyük katki saglayacak etkinlik için ellerinden gelen destegi vermeye hazir olduklarini iletti.

7 Ekim Dünya Pamuk Günü’nde Türkiye’nin pamuk ambari Söke’de büyük bir etkinlik gerçeklestirecek olmanin heyecanini simdiden yasadiklarini belirten Söke Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani A. Nejat Sagel; “Hazirliklarimiza basladik. Pamuk gününü Söke Ovasi gibi degerli bir noktada, ülkedeki tüm bilesenlerle birlikte kutlayacagiz. Burada en büyük amaçlarimizdan biri Söke ve kalitesi ile adindan her zaman söz ettiren Söke pamugunun tanitimina da katki saglamak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile