Sökeli Çocuklar Fotoğraflarda Ata’sı İle Buluştu

Sökeli Çocuklar Fotoğraflarda Ata’sı İle Buluştu

Söke Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen “Atatürk ve Çocukları” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Söke’nin eğitim kurumlarından belirlenen öğrencilerin fotoğrafları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının birleşmesi ile ortaya çıkan çalışmaların sergilendiği fotoğraf sergisinin açılış töreni yapıldı. Söke Belediyesi Bedesten Sanat Galerisi’nde açılan sergi 28 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

Serginin açılış törenine Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç ve Kadın Meclisi üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyesi Nimet İncedal, Söke CHP Başkan Yardımcısı Mehmet Arif Ceylan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Şule Tuntaş ve Söke Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışında konuşma yapan Söke Belediye başkan Yardımcısı Levent Tuna, serginin açılmasında emeği olan Söke Kadın Meclisi üyeleri ile fotoğrafları hazırlayan grafiker Birsen Haşimoğlu’na teşekkür etti. Grafiker Birsen Haşimoğlu’na Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç tarafından plaket takdim edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile