Sökeli Kadinlara Aile Içi Iletisim Egitimi Verildi

Sökeli Kadinlara Aile Içi Iletisim Egitimi Verildi

Söke Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan kadinlara ’etkili iletisim becerileri ve aile içi iletisim egitimi ile aile içi siddet ve 6284 sayili kanun kapsaminda farkindalik egitimi’ egitimi verildi.



Söke Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’ne özel düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Söke Halk Egitim Merkezi Müdürlügü kursiyerlerinin katilimiyla ’etkili iletisim becerileri ve aile içi iletisim egitimi ile aile içi siddet ve 6284 sayili kanun kapsaminda farkindalik egitimi gerçeklestirildi.

Söke Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü yetkilileri egitimlerin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’ne özel olarak düzenlendigini belirterek, toplumda saglikli iletisim ve aile içi huzura vurgu yapti. Ayrica, aile içi siddetle mücadelede hukuki bilincin artirilmasi için düzenlenen egitimlerin önemine dikkat çekti. Egitimlere katilan kursiyerler ise aldiklari bilgilerle hem kisisel gelisimlerine katki sagladiklarini hem de toplumda daha saglikli iliskiler kurmaya yönelik önemli ipuçlari edindiklerini ifade ederek yetkililere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile