Solhan'da Ailelere Mahremiyet Egitimi Verildi

Solhan'da Ailelere Mahremiyet Egitimi Verildi

Bingöl’ün Solhan ilçesi Sehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafindan ailelere mahremiyet egitimi verildi.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Solhan Sehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafindan çocuklarda mahremiyet bilinci egitimi verildi.

Kurumda görevli psikolojik danisman Selma Düzgün tarafindan çocuklarda mahremiyet bilinci egitimi verildi.

Psikolojik danisman Selman Düzgün, ilçede yasayan ailelere mahremiyet bilinci egitiminde çocugun bulundugu girisim dönemi özelliklerine göre çocuga mahremiyet anlatma, mahremiyetini korumasini saglama yönünde ebeveynlere bilgi verdi. Mahremiyet egitiminin verilis nedeni hakkinda açiklamada bulunan Kurum Müdürü Seyfettin Özdemir, bakanligin hizmet modüllerinden olan engelli yasli hizmetleri, çocuk hizmetleri, sehit yakinlari ve gazilere hizmet birimi, kadin hizmetlerinin yani sira egitim ve danismanlik hizmetlerini de sunduklarini söyledi.

Özdemir, "Bu kapsamda egitim ve danismanlik birimimiz tarafindan gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz 0-1 yasindan 13-18 yaslarina kadar mahremiyet bilinci içerisinde yetismeleri bizim için önem arz etmektedir. Bu tür egitimlerimiz her ay rutin olarak devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile