SOLOTÜRK Pilotlarindan Alan Baskani Kasdemir'e, Sehitler Abidesi Yakininda Havada Çekilmis Imzali Fotograf

SOLOTÜRK Pilotlarindan Alan Baskani Kasdemir'e, Sehitler Abidesi Yakininda Havada Çekilmis Imzali Fotograf

Çanakkale’de 3 gün boyunca gösteri uçusu gerçeklestirerek, vatandaslara unutulmaz anlar yasatan SOLOTÜRK ekibi, Çanakkale Savaslari Gelibolu Tarihi Alan Baskani Ismail Kasdemir’i ziyaret etti. SOLOTÜRK Pilotlari Binbasi Murat Bakici ve Binbasi Yasin Dikkule, Alan Baskani Kasdemir’e, imzaladiklari Sehitler Abidesi yakininda havada çekilmis olan fotografi takdim etti.

Çanakkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, 24-25 Nisan Kara Savaslari’nin 109’uncu yil dönümü anma törenleri programlari kapsaminda, Çanakkale ve Çanakkale Savaslari’nin yasandigi Tarihi Gelibolu Yarimadasi’ndaki Sehitler Abidesi’nde gösteri uçusu gerçeklestirerek, Çanakkale halkina ve Türkiye’nin dört bir noktasindan kente ve Tarihi Yarimadaya gelen ziyaretçilere unutulmaz anlar yasatan SOLOTÜRK ekibi, Çanakkale Savaslari Gelibolu Tarihi Alan Baskani Ismail Kasdemir’i ziyaret etti. SOLOTÜRK Pilotlari Binbasi Murat Bakici ve Binbasi Yasin Dikkule, Alan Baskani Kasdemir’e, imzaladiklari Sehitler Abidesi yakininda havada çekilmis olan fotografi takdim etti. Baskan Kasdemir, SOLOTÜRK ekibine tesekkür etti.

Ziyarete ait fotograflari sosyal medya hesabindan paylasan Tarihi Alan Baskani Ismail Kasdemir, “Gökyüzünün Kartallari SOLOTÜRK ekibi ziyaretimize geldiler. 3 gün boyunca Çanakkale olarak bizlere gurur ve heyecan dolu zamanlar yasattilar. Sehitler Abidesi yakininda havada çekilmis olan fotografi imzalayip bize takdim etmelerine çok sevindim ve hemen basucuma koydum. Yine görüsecegiz ve onlari Çanakkale’de misafir edecegiz. Onlar da Çanakkale’de uçmaktan çok keyif almislar. Iyi ki varlar” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile