Soma'da Alışveriş Çılgınlığı Başladı

Soma'da Alışveriş Çılgınlığı Başladı

Soma Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odası işbirliğinde 1.’si düzenlenen İndirimli Alışveriş Günleri Festivali başladı.Festival açılışı çerçevesinde, protokol mensupları, vatandaşlar ve Mehteran ekibinin eşliğinde Beşyol'dan Cengiz Topel Meydanı'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı.

Festivalin açılış töreninde Manisa Şehzadeler Mehteran Takımı ve Soma Belediyesi Halk Ekibi 'nin muhteşem gösterileri renk kattı.

Yüzlerce vatandaş da açılış için toplandı.Festivalin açılışında esnafa seslenen Belediye Başkan Hasan Ergene, “Önce fiyatları yükselterek, sonra indirerek değil, gerçek indirimlerle bu festivale katkı koymanızı talep ediyorum. Halkımız adına sizden beklentimiz bu. Eğer bunu yaparsak, belki bu yıl değil ama 3-4 festival sonra festivalimiz dilden dile dolaşacak. Buraya çok daha fazla vatandaşımız alışveriş yapmak, Soma'yı görmek üzere gelecek, coşkumuza ortak olacak ' dedi.Açılışın ardından esnaf müşteri akınına uğradı. Vatandaş ise daha ucuza mal almanın mutluluğunu yaşadı. Dar gelirli vatandaşlar da, hayal ettikleri ürünlere indirimler sayesinde sahip oldu. Festival 18 Mart akşamına kadar devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile